En korv inspirerad av klassisk amerikansk gatumat, gjord på 70 % fläsk- och nötkött. Smaksättningen med krämig ost och rökigt bacon är två av korvens, och hela livets, bästa kombinationer. Perfekt för rullgrillen!
Tinad vara: Rullgrill 80 - 85 °C i 25 min - 2 tim. Kärntemperatur: 72 °C.
Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare I kylskåp (+8 °C) max 5 dygn.
Får ej frysas på nytt efter upptining.
Gris- och nötkött (70%), vatten, OST (8,5%) (MJÖLK, salt, bakteriekultur, ystenzym), bacon (4,3%) (sidfläsk, salt, druvsocker, antioxidationsmedel (E301, E331), rosmarinextrakt, konserveringsmedel (E250)), potatismjöl, salt, kryddor (paprika, koriander, kummin, ingefära, cayennepeppar, svartpeppar), druvsocker, arom, socker, vitlök, kryddextrakt (svartpeppar, muskotnöt, cayennepeppar), lök, purjolök, stabiliseringsmedel (E450), antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250), rökarom. Ursprung köttråvara: EU
Sverige