Vann guldmedalj under Chark SM 2023! Den här smakrika publikfavoriten har en köttmängd på 72 % och kombinerar krämig cheddarost med hettan från chili. En korv med sting i helt enkelt, perfekt för rullgrillen!
Tinad vara: Rullgrill 80 - 85 °C i 25 min - 2 tim. Kärntemperatur: 72 °C.
Förvaring: i frystemperatur (-18 °C) till det på förpackningen angivna datumet (bäst före datumet).
I kylskåp (+8 °C) max 5 dygn. Får ej frysas på nytt efter upptining.
Griskött (72%), vatten, potatismjöl, CHEDDAROST (2,2%) (MJÖLK, salt, starterkultur, mikrobiologiskt ystenzym, färgämne (E160b)), salt, kryddor och kryddextrakt (chili, ingefära, koriander, muskotblomma, peppar, citronskal, paprika, gurkmeja), druvsocker, jästextrakt, stabiliseringsmedel (E450), antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel E250), rökarom.
Sverige